Hundaccessoarer och tillbehör till restaurangbesöket – Denjo Dogs x Artilleriet

“Vill uppmärksamma den fyrbenta restauranggästen och inspirera fler restauranger att bli hundvänliga.”

Det svenska hundvarumärket Denjo Dogs har tillsammans med den Stockholmsbaserade restaurangen Artilleriet lanserat hundaccessoarer och tillbehör. Den limiterade kollektionen “Bone Appetit by Denjo Dogs x Artilleriet” består av hundscarfs i olika färger samt en mjuk hundfilt avsedd att ta med sig utanför hemmet. Designen på filtarna gör att de ligger stabilt på plats utan att skrynkla och blir en trygg plats för hunden att vila på under exempelvis ett restaurangbesök. 

Hundscarfarna är tillverkade i Sverige av randigt bomullstyg i tre olika färger i två storlekar och kostar 249 SEK. Hundfiltarna finns i två olika storlekar och är tillverkade i Italien av slitstark möbeltextil och mjukt teddytyg. Filtarna kostar från 599-799 SEK. Kollektionen finns i limiterad upplaga och finns att köpa hos denjodogs.com samt hos restaurang Artilleriet på Artillerigatan 13 i Stockholm.

Läs fler av våra artiklar om Denjo Dogs här och här.