Återvinningsbara namnbrickor i mässing – Denjo Dogs

Denjo Dogs namnbrickor för hundar tillverkas i äkta mässing eller äkta mässing med silverplätering. Framsidan pryds av ett hundben med två hjärtan. På baksidan kan du själv gravera in valfri text, till exempel hundens namn och telefonnummer till dig som ägare. Totalt kan du skriva 26 tecken fördelat på tre rader. Namnbrickorna finns i tre storlekar, small, medium och large. Det är en namnbricka för alla hundar, både en chihuahua och en ridgeback.

Förutom att namnbrickan är snygg, stilren och personlig, går både själva brickan och spillet som blir över vid tillverkning att återvinna. De tillverkas i Södermanland i samma fabrik som Nobelmedaljerna och Sveriges Kungliga medaljer. De har därmed mångårig erfarenhet och produkterna levereras direkt från fabriken till din brevlåda.

Denjo Dogs namnbrickor i mässing och mässing med silverfärgad metallplätering med personlig gravyr finns att köpa hos denjodogs.com. Namnbrickorna kostar 299 kronor oavsett storlek eller längd på gravyren.

Grunden till Denjo Dogs lades 2016 av grundarna Victoria och Robin med mottot ”Dogs are family”, visionen var att kunna erbjuda alla hundar och hundägare funktionella, stilrent designade och hållbara hundprodukter. Idén om Denjo Dogs formades när Victoria inte fann produkter till sin hund Kenzo. När de tar fram produkterna har de alltid en tanke på både hund, människa och miljö, 2017 lanserades sedan onlinebutiken denjodogs.com.

Läs mer och beställ här på Denjo Dogs hemsida.