A Very Fabulous Dog Scarf – Denjo X Eton Shirts

I slutet av 2019 lanserade det svenska hundvarumärket Denjo en uppdaterad version av deras samarbete tillsammans med skjorttillverkaren Eton Shirts. Med nya mönster och uppdaterad design tog de nya scarfens av högsta kvalitet plats i Denjos sortiment. Kollektionen är enbart tillverkad av spilltyger och samplematerial i 100% bomull från Etons egna skjorttillverkning. Det gör att varje scarf en helt unik mönsterpassning och ingen är den andra lik. Kollektionen kommer i fyra olika storlekar, XS-L, för att passa alla typer av hundar. Varje scarf pryds med en liten knapp tillverkad av återvunnet stål föreställandes Denjos logotyp.

Fotograf: Hannes Söderlund.

Denjo såg dagens ljus 2017 med devisen ”Dogs are family” och en vision om att kunna erbjuda hundar och hundägare hundprodukter som är funktionella, hållbara och har en stilren design. Allt började när Denjos VD och medgrundare Victoria inte hittade några produkter till sin hund Kenzo som uppfyllde hennes behov vad gäller design, funktion och kvalitet. Efter många timmar i hundbutiker och sökande online på sociala medier kom idén att lansera ett helt nytt koncept: Denjo. Ett år senare, i november 2017, lanseras Denjo Dogs av Victoria och hennes businesspartner Robin.

Idag har Denjo en egen butik online med dels egna produkter och dels noga utvalda hundvarumärken från hela världen men finns också representerade av Åhléns City i Stockholm samt Åhléns i Mall of Scandinavia. Under slutet av 2019 till början 2020 hade Denjo även en pop up butik på Nordiska Kompaniet i Stockholm.