Nordens största hundfest är tillbaka

Efter två år av pandemi är äntligen hundevenemanget MyDOG tillbaka på Svenska Mässan i Göteborg. Under 5-8 januari 2023 får besökarna ta del av allt vad hundliv har att erbjuda – som exempelvis shopping, uppvisningar, brygghoppning, föredrag och prova-på-aktiviteter.

MyDOG är årets höjdpunkt för alla hundintresserade – och givetvis är även de fyrbenta vännerna välkomna att delta som besökare. En nyhet är den actionfyllda aktiviteten brygghoppning som innebär att en apporterande hund hoppar från en brygga ut i en pool.

Utöver brygghoppningen arrangeras en mängd olika aktiviteter:
• Två hundutställningar med cirka 8 000 deltagande hundar
• Prova på hundsport – exempelvis nose work och agility
• Föreläsningar och samtal på caféscenen med bland andra hundcoachen Fredrik Steen och hundpsykologen Anders Hallgren, som passar både blivande, nya och gamla hundägare
• Årets utställningshund koras av Svenska Kennelklubben
• Göteborgs Charmigaste Hund utses bland hundar på plats

Skvader Media – Photographer: Rickard Olausson

På plats under mässan finns även kända hundprofiler som Fredrik Steen, Anders Bagge och Anders Hallgren.

– Det känns fantastiskt att äntligen få bjuda in Sveriges hundälskare till MyDOG 2023 efter två år av pandemi. Vi har ett fullspäckat program för hundutställare, hundägare och alla som är nyfikna på hundliv under trettondagshelgen där både två- och fyrbenta är välkomna. Vi hoppas på många härliga möten och önskar alla hundutställare ett extra stort lycka till! säger Tommy von Brömsen på Svenska Mässan.

Läs mer och köp biljetter här