Håll värmen med RevolutionRace

Svenska outdoorföretaget RevolutionRace utökar sitt produktutbud och lanserar sin första kollektion med hundkläder. Kollektionen består av Trekker Fleece Dog, en hundtröja i fleece, framtagen för att ge värme under kallare dagar.

Trekker Fleece Dog är en sportig tröja för din fyrbenta vän som värmer från nacke till svans, har en tight passform och är designad för att ge bästa möjliga komfort under allt från långa skogspromenader till fartfylld lek.

– Det känns jättekul att nu möjliggöra för våra kunder att kunna vara ute i naturen och ha roligt tillsammans med sin fyrbenta vän som nu också kan använda designade outdoorkläder av hög kvalitet i höst och vinter, säger Paul Fischbein, VD, RevolutionRace.

RevolutionRace erbjuder hundtröjorna i fyra olika färger; Caviar, Radiant Yellow, Holly Berry och Forest Night. Trekker Fleece Dog finns tillgänglig i fyra olika storlekar för att passa både små och stora hundar. Se hela kollektionen här