Växtbaserat hundgodis – Frankie’s Veganska Hundgodis

Säg hej till ett hundgodis för djurvänner! Frankie’s Veganska Hundgodis är ett nytt svenskt företag med fokus på hemmagjort ekologiskt och växtbaserat hundgodis. Alla produkter bakas för hand och torkas i torkugn i minst 10 timmar på låg värme för att bibehålla alla näringsämnen och samtidigt öka hållbarheten utan att tillföra några konserveringsmedel.

Frankie’s Veganska Hundgodis är hembakat, ekologiskt, växtbaserat, glutenfritt, sockerfritt, utan salt och helt utan tillsatser eller färgämnen. Det lilla hundbageriet på landet drivs av människor men sortimentet är noga framtaget av en jury bestående av tre skarpa vovvar med vitt skilda smak och intresse i livet. 3% av all försäljning går dessutom till Djurens Rätt för att stödja deras viktiga arbete för alla djurs rättigheter.

Frankie’s Veganska Hundgodis säljs i deras webbshop och på det veganska kaféet Mahalo i Stockholm.