Kattbädd av återvunna kläder – Project Blu

Klart att även katten ska sova ekologiskt! Brittiska Project Blu tillverkar sina kattbäddar av återvunnen polyesterfiber och både tyget och stoppningen går att återvinna på nytt när katten sovit klart.

Kattbädden finns i tre snygga färger; grått, blått och vitt tyg och kan tvättas i maskinen i 30 grader. Pris: 525 kronor.

Project Blu tillverkar även stilsäkra och ekovänliga hundbäddar samt halsband och koppel till hundar. Alla produkter tillverkas av 100% återvunna kläder eller plast från havet. Designen är brittisk och tillverkningen sker i Italien. Deras fokus ligger på att tillverka högkvalitativa husdjursprodukter som håller länge för att minska svinnet. När du sedan är klar med din produkt från Project Blu hjälper de dig att skänka dem till hund- eller katthem eller visar hur du återvinner dem på rätt sätt.

Läs mer om Project Blu här