Res säkert och stilsäkert – Sleepypod

Många hundar och katter förknippar resor med negativa upplevelser. Det kan vara en resa till veterinären eller bara allmän stress över att vara hemifrån. Det amerikanska företaget Sleepypod tillverkar krocktestade transportväskor i stilren design med högsta komfort för mindre hundar och katter.

Transportväskan Sleepypod är i grunden en mjuk bädd som ditt husdjur kan använda hemma utan det tillhörande locket. När det är dags att lämna hemmet sätter du enkelt på locket, på så sätt minskas ditt husdjurs stress eftersom den får resa säkert i bekvämligheten av sin egen säng. Sleepypod kan användas både som bädd och transportväska och fästs enkelt fast i bilen på sätet med hjälp av bilbältet. Väskan finns i två olika storlekar och passar alla hundar och katter upp till 6,8 kilo (15 pounds). 

För att kunna erbjuda en krocksäker transportväska av högsta standard har Sleepypod utvecklat ett helt eget testprogram. Testprogrammet uppfyller samma standard som vid test av bilbarnstolar. Sleepypod tar ditt husdjurs säkerhet på största allvar och har därför initierat programmet Sleepypod Crash Replacement som innebär att företaget ersätter eller ger en ersättningsrabatt på alla transportväskor som skadats i en bilolycka oavsett märke. Sleepypod finns att köpa på deras hemsida.

Läs mer om husdjur och bilsäkerhet här.

Källa: Sleepypod