Ny onlineplattform för husdjursägare

Lucky Cats & Dogs är en helt ny digital plattform som erbjuder flera tjänster för dig och ditt husdjur i Sverige. På plattformen ryms allt som behövs som husdjursägare, kartfunktion med företag, återförsäljare och tjänster samt ett community för att hitta en ny lekkamrat, hund/kattvakt eller en uppfödare.

– Vårt fokus är att hundar och katter är lyckligast när de har engagerade ägare som har tid för dem. Vi på Lucky Cats & Dogs vill förverkliga visionen om att ”spara” tid för pälsfamiljerna, så att det kan frigöra tid för annat, exempelvis att ta en extra promenad med hunden, säger Natalie Duvkrans Ahlgren, grundare Lucky Cats & Dogs. 

Lucky Cats & Dogs har olika medlemskap för privatpersoner med olika nivåer för att passa allas behov.

Företag och organisationer

För företag och organisationer finns medlemskapet i tre olika nivåer. Adoptions- och räddningscenter för hundar och katter samt registrerade uppfödare är de enda som kan annonsera om hundar och katter som söker nya hem. Registrerade uppfödare och kennlar har som krav att ha en välfungerande site, vara certifierade samt följa Jordbruksverkets regler för uppfödning och omplacering.

Här kan du läsa mer och registrera dig.