Hundprylarna för trendkänsliga

Limiterade kollektioner och designsamarbeten tillhör vanligheterna inom den mänskliga mode- och inredningsvärlden. Så varför skulle inte våra pälsklingar kunna vara minst lika trendriktiga som oss tvåbenta?

Vi har luskammat alla webbshopar efter de senaste prylarna för de allra mest stilmedvetna pälsklingarna.

Sneakersnstuff X Tofu Chan

Det svenska sneakers och streetwearvarumärket Sneakersnstuff har nyligen lanserat en limiterad kollektion med inspiration från hundkulturen i Tokyo och deras butik i Daikanyama.  Inför lanseringen teamade de upp sig med den japanska Instagramstjärnan och Shiba Inun Tofu Chan. Kollektion består av koppel, halsband och en tröja. Hela kollektionen finns att köpa på Sneakersnstuffs hemsida.

Dog Bakery Bandana

Hundbageriet i Stockholm Dog Bakery lanserade sin webshop tidigare i april och nu har de även lanserat helt egna bandanas. De kommer i två material, jersey och bomull, och finns i flera olika tryck och storlekar för att passa alla. Du hittar deras bandanas både online och i deras bageri på Odengatan 100 i Stockholm. Vår personliga favorit är bananbandanan!

Denjo X Mateus

Det svenska hundföretaget Denjo tagit fram en exklusiv kollektion hundmatskålar tillsammans med svenska keramikföretaget Mateus. Matskålarna finns i två olika storlekar och är tillverkade för hand i Portugal. De finns i färgerna; Hazy Blue och Forest Green och skålarnas insida är glaserad för en enkel rengöring och bästa matupplevelse. Du hittar Denjo X Mateus på Denjos hemsida.

Aesop Animal

Det välkända australiensiska skönhetsvarumärket Aesop har ett brett sortiment av lyxiga växtbaserade produkter för hela kroppen och även din fyrbente vän! Med stort fokus på forskning, noga utvalda ingredienser och hög kvalitet har Aesop tagit fram en mild duschtvål för hundar. Med en doft av mint, tea tree och citrus rengör den skonsamt hundens hud och päls. Aesop Animal finns att köpa online på Artilleriets hemsida samt i utvalda varuhus som NK och Åhléns samt egna butiker.

Carhartt Dog Gear

Det amerikanska klädföretaget Carhartt är kända för sin långa historia inom workwear som sedermera också blivit ett märke att lita på inom streetwear. Deras produkter kännetecknas av slitstarka material och hög kvalitet, nu har de tagit fram en kollektion för hundar! I kollektionen finns kläder, koppel, halsband och bäddar skapade i samma material som deras övriga kollektioner. Hela kollektionen finns på Carhartts egna hemsida och i Sverige hittar du utvalda produkter att köpa här.