Dog Bakery Stockholm lanserar webbshop

Lagom till när karantänen känns som allra tråkigast lanserar vårt favoritställe i Stockholm, Dog Bakery Stockholm, en webbshop! På hemsidan finns utvalda produkter från bageriet så som Hund-O-gram, olika hundkex, pupcorn och hundöl samt leksaker och hoodies för både hund och människa. Vi har pratat lite med grundarna och ägarna Nicoletta och Peter om tanken med shopen. 

Vi har haft en plan att lansera webbshop sen vi öppnade bageriet i september förra året, men det är inte förrän nu vi har haft tid och möjlighet att genomföra det! Vi har både bakat och kodat dygnet runt för att göra detta möjligt, med tanke på dagens läge i samhället känns det viktigare än någonsin att kunna erbjuda våra produkter online till våra kunder, säger Nicoletta. 

Med nya webshoppen lanseras även nya produkter. Glutenfria hundkex som precis som alla Dog Bakery Stockholms bakverk godkänts av jordbruksverket och deras egen provsmakare mopsen Charlie. I dagsläget håller Dog Bakery Stockholm stängt under vardagarna men på helgerna öppnar de upp bageriet för takeaway. 

Eftersom att våra pupcakes är kylvaror och innehåller färska ingredienser har vi tagit fram ett sortiment av hundkex med olika smaker som tål att skickas med posten. I tider som dessa måste vi också hitta nya vägar och tänka kreativt, vi har lyssnat på våra besökare och vi är otroligt stolta över att vi nu även erbjuder hundkex som är 100% glutenfria, fortsätter Peter. 

I webbshopen finns också hundarnas egna favorit; Hund-o-gram där varje paket skickas med ett vykort med en personlig hälsning till hundmottagaren. Hund-O-grammet finns i två olika storlekar och innehåller hundkex, pupcorn och hundöl. 

Dog Bakery Stockholm hittar du på Odengatan 100 i Stockholm.