Hundschampo – L:A Bruket

Det här är drömmen för alla hundar med ägare som föredrar ett naturligt hundschampo utan kemikalier med doft av lime, tea tree och mint. L:A Bruket hundschampo har en frisk och kryddig doft av citrus med en hint av kamfer. Schampot rengör skonsamt både päls och hud utan att den torkar ut och passar därför även den känsligare hunden. De aktiva ingredienserna i schampot motverkar också bett från fästingar och andra insekter. Designen på flaskan gör att den gärna får stå framme i badrummet!

L:A Bruket grundades 2008 av Mats Johansson & Monica Kylén och är ett svenskt hudvårdsmärke för människor (och hundar) med rötter från västkusten i Varberg som med sin 200-åriga spakultur är hjärtat i företaget. De kompromissar inte när det kommer till renhet av ingredienser och med filosofin ”Innovation driven by nature, not chemicals” har de lyckats utveckla produkter utan kemikalier som passar vårt skandinaviska klimat. Alla L:A Brukets produkter tillverkas i Sverige och är inte testade på djur. L:A Bruket finns hos de flesta skönhetsåterförsäljare online och i utvalda butiker runt om i landet.