Crispy Chips – Hugo & Celine

Klart att även pälsklingar ska ha chips till fredagsmyset! Svenska Hugo & Celine har revolutionerat snacksmarknaden för hundar med sin hundglass – men vi vill passa på att lyfta en annan produkt i deras sortiment: Crispy Chips. 100% torkad nötlever gjord på naturlig svensk råvara, fylld med vitaminer och smaskig smak. Crispy Chips säljs i förpackningar om 80 gram tunna krispiga bitar som är lätt att bryta isär, perfekta som belöning eller till fredagsmyset. Ett plus för hållbar och fin förpackning i papper!

Stockholmsbaserade Hugo & Celine är döpt efter företagets chefskockar och provsmakare, taxarna Hugo och Celine. Så långt det är möjligt använder de bara ekologiska råvaror i samtliga produkter för att kunna erbjuda alla fyrbenta vänner det bästa som finns tillgängligt på marknaden!