Detta är en annons från Samsung

En utmärkt dammsugare för alla pälsfamiljer

Foto: Mikaela Bätz, @elvisbatzthelab

Vi älskar våra fyrbenta vänner ovillkorligt – men hår, sand och smuts är ofrånkomligt en del av husdjursägarens vardag. Nu har Samsung lanserat fler skaftdammsugare i Jet-familjen som passar extra bra för pälsfamiljer och allergiker.

De nya modellerna 60 och 75 i Samsungs Jet-familj är utformade för framkomlighet och hög sugkraft samt med ett unikt dammfiltreringssystem. På så sätt är de utmärkta för husdjursägare och allergiker som behöver ett effektivt sätt att städa bort hår, damm och allergener. Tack vare ett HEPA-filtersystem med fem lager kan både stora dammpartiklar och fint damm fångas upp, inklusive partiklar och allergener.

Det extra långa skaftet gör dammsugningen mer ergonomisk och det smala munstycket kommer åt i hemmets alla vrår, såväl högt som lågt. 

Tillbehöret Clean Station är en unik städstation för hygienisk och enkel tömmning av dammbehållaren. Genom att enkelt lossa behållaren från Jet och lägga ovanpå Clean Station, töms den automatiskt på damm. Clean Station har ett slutet system med avancerad dammfiltrering som gör att dammet inte flyger iväg och dessutom slipper du trassel med att avlägsna dammet för hand. Dammsugarpåsen som är placerad inuti städstationen byts sedan ut vid behov. 

Rekommenderat cirkapris för Samsung Jet 60 är 4 499 SEK och Samsung Jet 75 är 6 499 SEK samt Clean Station är 1 799 SEK. Läs mer och köp här

Tävling!

Nu har du chansen att vinna en egen Samsung Jet 75 med tillhörande Clean Station – läs mer om tävlingen på Petit Papers Instagram (värde 6 499 SEK respektive 1 799 SEK, se fullständiga tävlingsvillkor här).