Petit Experts Live!

Petit Experts Live är vår egen frågestund på Petit Papers Facebook och äger utvalda måndagar, håll utkik för nästa datum! Där kan du som tittare under 30 minuter kan ställa dina frågor om hund till den digitala hundpsykologen Charlotte Swanstein. Charlotte är en del av Petit Experts och bidrar med sin mångåriga erfarenhet och expertis genom sina egna artiklar om hund. 

Vem är Charlotte?

Charlotte Swanstein är hundpsykolog och beteendevetare på arten hund. Hon besitter specialkunskap på våra olika hundraser, deras behov, mentalitet och intresseområden. Charlotte är utbildad av Anders Hallgren som är den förstnämnda hundpsykologen med erkänt rykte inte bara inom Norden utan också i Europa och USA och startade sitt företag Fido’s Hundinformation 1993. Idag arbetar Charlotte med rådgivning inom hund både via sin hemsida Fidos.se och genom personliga möten, hon har även skrivit flertalet böcker inom ämnet.